Internationaal vastgoedportaal

Algemene voorwaarden

Deze Algemene voorwaarden die op deze webpagina zijn geschreven, zullen uw gebruik van onze website re-real.nl beheren. Deze voorwaarden zullen volledig worden toegepast en zijn van invloed op uw gebruik van deze site. Door deze site te gebruiken, stemde u ermee in alle voorwaarden en bepalingen die hier zijn geschreven te accepteren. U mag deze site niet gebruiken als u het niet eens bent met een van deze algemene voorwaarden. Deze overeenkomst documenteert de wettelijk bindende voorwaarden die aan het gebruik van de site zijn verbonden.

Door de Site op enigerlei wijze te gebruiken of te openen, de Site te bekijken of te bekijken, of uw eigen inhoud aan de Site toe te voegen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Servicevoorwaarden.

Deze voorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen de site en u met betrekking tot uw gebruik van deze site, en vervangen alle eerdere overeenkomsten en afspraken.

Intellectueel eigendom

Behalve de inhoud die u bezit, zijn onder deze voorwaarden, de bedrijfsnaam en/of zijn licentiegevers eigenaar van alle intellectuele eigendomsrechten en materialen op deze website.

U krijgt alleen een beperkte licentie voor het bekijken van het materiaal op deze website.

De site en al zijn originele inhoud zijn het exclusieve eigendom van de eigenaar en worden als zodanig volledig beschermd door de toepasselijke internationale wetten op het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

Geen garanties

Deze site wordt geleverd "zoals ze is", met alle fouten, en geeft geen verklaringen of garanties, van welke aard dan ook, met betrekking tot deze site of het materiaal op deze site. Ook mag niets op deze site worden geïnterpreteerd als advies aan u.

Links naar andere websites

Onze site bevat een aantal links naar andere websites en online bronnen die geen eigendom zijn van of beheerd worden door de site.

De Site heeft geen controle over, en kan daarom geen verantwoordelijkheid nemen voor, de inhoud of algemene praktijken van deze sites en/of diensten van derden. Daarom raden we u ten zeerste aan om de volledige voorwaarden en het privacybeleid te lezen van elke site die u bezoekt als gevolg van het volgen van een link die op onze site is geplaatst.

Wijzigingen in deze overeenkomst

De Site behoudt zich het recht voor om deze Servicevoorwaarden op elk moment te wijzigen. We doen dit door de bijgewerkte voorwaarden op de site te plaatsen en erop te wijzen. Uw beslissing om de Site te blijven bezoeken en er gebruik van te maken nadat dergelijke wijzigingen zijn aangebracht, vormt uw formele aanvaarding van de nieuwe Servicevoorwaarden.

Daarom vragen we u deze Overeenkomst af en toe te controleren op dergelijke wijzigingen. Indien u niet akkoord gaat met enige bepaling van deze Overeenkomst of enige wijziging die wij in deze Overeenkomst aanbrengen, vragen en adviseren wij u de Site niet onmiddellijk te gebruiken of te blijven bezoeken.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over deze overeenkomst, neem dan gerust contact met ons op.

~ Neem contact op ~