Internationaal vastgoedportaal

Koop onroerend goed in Cyprus

Ons bedrijf biedt u gekwalificeerde hulp en ondersteuning bij de verkoop, aankoop en belasting van onroerend goed in Cyprus. Wij bieden transactieondersteunende diensten en vrije selectie van verschillende soorten onroerend goed binnen de portaldatabase.

In 2013 ontving Cyprus financiële steun van de Europese Commissie, de Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds voor de beveiliging van bankdeposito's. Deze stap heeft het vertrouwen in het banksysteem hersteld en veel buitenlandse investeerders naar het land getrokken.

Vastgoed op Cyprus is populair geworden dankzij de ontwikkelde infrastructuur, informatie- en communicatietechnologieën, de goede ligging van het land en de comfortabele leefomstandigheden. Dubbelbelastingverdragen met 60 landen zorgen voor een winstgevende investering van fondsen op het eiland.

Dubbele nationaliteit is legaal in de staat. Lage belastingen en een heilzaam klimaat dragen ertoe bij dat buitenlandse burgers onroerend goed op Cyprus willen kopen en daarbij tal van voordelen krijgen. De regering van Cyprus biedt investeerders aantrekkelijke voorwaarden voor het verkrijgen van staatsburgerschap om de economie te ontwikkelen en de economie van Cyprus volledig te laten herstellen van de crisis.

Koop onroerend goed in Cyprus

Het verkrijgen van het Cypriotische staatsburgerschap door te investeren maakt deel uit van het officiële overheidsprogramma en is een snelle manier om een paspoort van de Europese Unie te verkrijgen. De procedure voor het sluiten van een contract bij het kopen van onroerend goed wordt eenvoudiger. Het programma stelt u in staat een goede investering te doen met uitzicht op winst uit de huurovereenkomst. De eigenaar van het onroerend goed wordt een burger van het verenigde Europa en krijgt alle voordelen en rechten van de Europese Unie.

Ons bedrijf biedt u de mogelijkheid onroerend goed in Cyprus te kopen tegen gunstige voorwaarden. De belangrijkste taak van ons team is het creëren van een levensstijl voor mensen die naar het eiland willen verhuizen. Het kopen van onroerend goed op Cyprus is slechts de eerste stap op weg naar een comfortabele en veilige plek om te wonen.

Onze cliënten kunnen rekenen op gegarandeerde juridische ondersteuning en bijstand bij het werken met verschillende financiële instellingen. Wij helpen onze klanten om alle problemen met betrekking tot verhuizen naar het eiland op te lossen.

Waarom is het de moeite waard om onroerend goed op Cyprus te kopen?

● Je eigen huis of appartement op het eiland is een weerspiegeling van een hoge sociale status en de mogelijkheid om een stabiel inkomen te verdienen met huurwoningen.

● Het eigendom op Cyprus dat aan buitenlanders toebehoort, is wettelijk beschermd. Eigendomsrechten worden strikt beschermd in het land. Bij politieke instabiliteit blijft de status van de investeerder onschendbaar.

Unieke fiscale voorwaarden zorgen voor een minimale belasting bij het kopen en verkopen van onroerend goed. De mogelijkheid om een verblijfsvergunning te krijgen kan als een bijkomend voordeel worden gezien.

~ Neem contact op ~