Internationaal vastgoedportaal

Koop onroerend goed in Valencia

Valencia, bekend als de bronzen hoofdstad van Spanje, is de derde belangrijkste stad na Madrid en Barcelona. Het belangrijkste voordeel van onroerend goed in Valencia is de nabijheid van de zee. Vastgoedprijzen in dit gebied worden als de meest geschikte beschouwd en beginnen bij 50-60 duizend euro.

Onroerend goed in Valencia wordt beschouwd als de goedkoopste in het Koninkrijk Spanje. Het is de geliefde stad van buitenlanders, die een goede bereikbaarheid van het vervoer, redelijke prijzen voor producten en diensten, de prachtige zee en het milde klimaat waarderen. Valencia is niet een van de plaatsen waar de prijzen stijgen als gevolg van de toegenomen vraag en interesse van rijke buitenlandse investeerders.

Wij zullen u helpen om onroerend goed in Spanje te kopen tegen de beste prijzen, in de beste gebieden, rekening houdend met de voorkeuren van de klant. Wij bieden complexe professionele ondersteuning bij vastgoedtransacties en bedrijfsplanning en conciërgediensten.

Koop onroerend goed in Valencia

U moet weten dat Valencia eigenlijk drie onderling verbonden administratieve entiteiten heeft:

1. Autonome gemeenschap, bestaande uit de provincies Alicante, Valencia en Castellón.

2. Valencia gemeenschap met als hoofdstad Valencia.

3. De miljoenenstad aan de Middellandse Zeekust.

Vastgoed kopen in Valencia is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Er zijn veel valkuilen bij het kiezen van onroerend goed. Het is beter om geen risico's te nemen voor een onervaren koper en hulp te zoeken bij professionals.

De laatste tijd is er een groeiende vraag naar onroerend goed in de residentiële sector van Valencia en haar voorsteden. Dit komt doordat de Spaanse autoriteiten het buitenlandse investeringsbeleid steunen. Het verkrijgen van een verblijfsvergunning in Spanje is eenvoudiger geworden voor niet-ingezetenen. Er is veel vraag naar appartementen en huizen in Alicante. Aan de kust van de provincie Castellón zijn veel woongebouwen in aanbouw en als gevolg daarvan kunnen we nieuwe vakantieoorden zoals Marina Dor zien verschijnen en investeerders uit het buitenland aantrekken.

De redenen om onroerend goed in Valencia te kopen:

• Het ligt dicht bij de Middellandse Zee, het heeft een geweldig klimaat en een rustige sfeer.

• Het is een plaats van gemengde culturen. Immigranten van over de hele wereld komen hier samen, waardoor het voor buitenlanders mogelijk is om zich meteen locals te voelen in plaats van gasten in een vreemd land.

• De stad heeft een rijke historie, een uitstekend onderwijssysteem en veel woonmogelijkheden.

• Het beschikt over een van de beste vervoersverbindingen in Spanje en biedt moderne service en financiële duurzaamheid.

• Het heeft een divers sociaal en cultureel leven. Elk jaar organiseert de stad festivals en feestdagen van wereldformaat.

• Experts erkennen Valencia als de beste stad om in Spanje te wonen.

~ Neem contact op ~