Internationaal vastgoedportaal

Koop onroerend goed aan de Costa Blanca

De aantrekkingskracht van het Koninkrijk Spanje ligt in de perfecte locatie, het uitzonderlijke klimaat, de goede ecologie en de beste combinatie van vastgoedkosten en kwaliteit. Vastgoed is niet het enige wat wij aanbieden; wij bieden u ook een levensstijl aan.

Verwerving van onroerend goed aan de Costa Blanca is een proces dat uit meerdere fasen bestaat. Dit serieuze proces vereist studie en voorbereiding. De procedure kan worden onderverdeeld in 4 delen:

1. Vastgoedopties bekijken in onze catalogus. Selectie van voorkeursopties, vertrek naar Spanje voor inspectie, evaluatie en reservering.

2. De voorbereiding van de transactie omvat het verkrijgen van een buitenlands identificatienummer, het openen van een rekening bij een bank in het Koninkrijk Spanje en het ondertekenen van een voorlopig contract. Als u een hypotheek wilt nemen om onroerend goed te kopen, moet u een bepaalde procedure doorlopen. Voorwaarden om hier een lening te krijgen zijn voor ingezetenen en niet-ingezetenen gelijk.

3. Het verworven onroerend goed aan de Costa Blanca gaat legaal aan u over nadat u de transactie aangaat, alle vereiste belastingen betaalt en het eigendom registreert.

4. Eigendom van onroerend goed geeft u het recht om een multivisum te verkrijgen en om belastingen en energierekeningen te betalen. U kunt uw eigendom gebruiken zoals u wilt.

De Costa Blanca wordt letterlijk vertaald als de Witte Kust. Het strekt zich uit langs de Middellandse Zeekust van Murcia en Valencia. Het centrum van deze vakantieregio is Alicante. Van de diverse Spaanse kusten heeft de Costa Blanca het warmste klimaat. Het heeft het hoogste aantal zonnige dagen per jaar en een lang zwemseizoen. Lokale stranden zijn bedekt met fijn wit zand. Bijna alle resortgebieden in de buurt van de zee hebben de Blauwe Vlag-status gekregen.

Koop onroerend goed aan de Costa Blanca

Dit is de plaats waar buitenlanders uit alle landen onroerend goed in Spanje willen kopen. De redenen zijn onder meer: de optimale combinatie van vastgoedkwaliteit, leefomstandigheden en lage prijzen in vergelijking met Europese prijzen in vakantieoorden. Gemiddeld kost een appartement aan de Costa Blanca 50-60 duizend euro, en een comfortabel huis 130.000 euro.

Als u van plan bent om goedkoop onroerend goed aan de Costa Blanca te kopen, moet u rekening houden met het zuidelijke deel van de regio. U kunt wederverkoop onroerend goed in Alicante en Pilar de la Horadada kopen voor 30-50 duizend euro. Degenen die de schilderachtige natuur waarderen, moeten opties overwegen in het noorden van de Costa Blanca, van Gandia tot Benidorm. De prijzen zijn daar hoger dan aan de zuidkust.

Vastgoed kopen aan de Costa Blanca betekent winstgevend geld investeren. U kunt voor een lage prijs prachtige villa's en herenhuizen met parkeerplaats en alle benodigde voorzieningen kopen. Spanje is een prachtig land met een heerlijk klimaat. De lokale bevolking is hartelijk en vriendelijk. De vastgoedprijzen stijgen elk jaar voortdurend, dus het is verstandig om nu al de aangeboden opties te overwegen.

En integendeel, in sommige gebieden zijn er zoveel aanbiedingen van wederverkoop, dat de verkopers genoodzaakt zijn de prijzen te verlagen. Mis uw kans niet om een villa met korting te kopen. Torrevieja badplaats aan de Costa Blanca, bekend als de "Russische hoofdstad van Spanje", is de meest populaire stad onder Russische kopers. Het heeft de laagste vastgoedprijzen - van 50 tot 60 duizend euro. Er zijn veel aanbiedingen van verpande eigendommen in dit deel van de kust. Dergelijke eigendommen zijn snel uitverkocht, maar er zijn altijd reparaties nodig. Besteed daarom aandacht aan de uiteindelijke kosten van wederverkoop van onroerend goed, die uiteindelijk kunnen stijgen.

~ Neem contact op ~