Internationaal vastgoedportaal

Over ons

Het internationale vastgoedportaal Re-Real biedt met succes de beste opties voor residentieel en commercieel vastgoed over de hele wereld. Onze catalogus bevat de up-to-date database van liquide onroerend goed uit verschillende landen in de meest populaire regio's.

Bij het selecteren van de beste optie moeten de klanten hun wensen en de voorkeursprijs specificeren. Ons internationale project heeft een tweerichtingsfocus en heeft tot doel communicatie tot stand te brengen tussen de twee geïnteresseerde partijen - de verkoper en de koper.

Ons doel is om de optie te vinden die u 100% tevreden stelt!

Duizenden mensen van over de hele wereld hebben met behulp van het Re-Real-portaal hun huisvestingsproblemen kunnen oplossen en naar een nieuwe woning kunnen verhuizen of het aangekochte pand op een winstgevende manier kunnen verhuren.

Het optimale selectiesysteem met voldoende criteria maakt het voor u mogelijk om zelf onroerend goed te kiezen door tientallen opties met gedetailleerde beschrijvingen en foto's te overwegen.

Het Re-Real-portaal is een geweldige tool bedoeld voor particulieren, makelaars en huiseigenaren die bereid zijn om in korte tijd kopers voor hun onroerend goed te vinden. Onze online bron maakt het gemakkelijk om de beste aanbiedingen of huurders voor het onroerend goed te vinden zonder te hoge betalingen en talloze tussenpersonen. Prijzen voor onroerend goed veranderen niet en zijn geldig op het moment van creatie van de aanvraag.

Bent u bereid een eigen huis met grond, een villa met zwembad, een cottage, een loft of een appartement in het buitenland te kopen, laat dan uw aanvraag achter op onze website. We nemen binnen enkele minuten telefonisch contact met u op om de details te verduidelijken.

De voordelen die wij bieden:

- een enorme keuze aan onroerend goed van elk type in populaire woonwijken;

- een continu bijgewerkte database en geverifieerde aanbiedingen rechtstreeks van eigenaren;

- gunstige prijzen voor residentieel en commercieel vastgoed, kortingen en spoedverkopen;

- sterke partnerships met banken, bouwbedrijven en juridische adviesbureaus; hulp bij transacties en registratie van onroerend goed;

- efficiëntie en precisie bij de selectie van onroerend goed volgens de gekozen criteria;

- hoog serviceniveau.

Onze website is een van de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte vastgoedportalen, die klanten helpt om het gewenste onroerend goed snel en zonder teveel te betalen voor een goede prijs te vinden.

Onze klanten zijn mensen die naar het land van hun dromen willen verhuizen en de opwindende smaak van zijn tradities, gebruiken en een hoog serviceniveau willen proeven. Je hebt een kans om te genieten van het voorrecht om in het buitenland te wonen! Er zijn veel redenen om onroerend goed in het buitenland te kopen. Deze redenen zijn onder meer een goede en winstgevende investering van fondsen, een rustig en traag leven of studeren en werken in het buitenland.

Ons portaal biedt residentieel en commercieel vastgoed in de nieuwbouw- en wederverkoopvastgoedmarkten in Spanje, Frankrijk, Turkije, Rusland, Portugal, Duitsland, Italië, Tsjechië en andere landen van de wereld. Wij verzekeren u - wij zullen u helpen uw droom te vervullen!

~ Neem contact op ~