Internationaal vastgoedportaal

Informatie voor makelaars en makelaars

Als je geen tijd over hebt en je schema laat je niet toe om lange teksten te lezen, ga dan naar de pagina met een korte beschrijving van de voordelen van werken met ons.

Het internationale vastgoedportaal Re-Real is een uniek platform voor vastgoedmarktdeelnemers uit vele landen van de wereld. Makelaarskantoren, makelaars, bouwbedrijven, eigenaren van residentieel en commercieel vastgoed en natuurlijk uw potentiële kopers maken dagelijks gebruik van de portaldiensten.

Het Re-Real-portaal is een netwerk van onderling verbonden websites die informatie in 12 talen publiceren. Elke website wordt afzonderlijk en actief gepromoot in zoekmachines in zijn respectievelijke taalgebied. Het portaal ontwikkelt zijn netwerk voortdurend door nieuwe taalgebieden te bestrijken en zijn geografische voetafdruk uit te breiden. We hebben onlangs een website gelanceerd voor het Chinese publiek. Vastgoedprofessionals zijn zich ervan bewust dat China de afgelopen 10 jaar een continue toename van investeringen in onroerend goed buiten China heeft laten zien. Zo steeg het bedrag dat in 2017 in onroerend goed werd geïnvesteerd met 18% ten opzichte van 2016 en bedroeg het totaal ongeveer 120 miljard dollar. 2018 werd ook gekenmerkt door een vergelijkbare groei; het volume aan investeringen in buitenlands residentieel en commercieel vastgoed van Chinese investeerders in 2018 werd op verschillende manieren geschat op 128 tot 133 miljard dollar.

De afgelopen drie jaar hebben ook de Amerikaanse investeerders, die actief onroerend goed in Europa kopen, een groot potentieel laten zien. De websites van ons portaal zijn beschikbaar in de VS, China, Rusland en een aantal andere landen. In elke regio is er een representatief kantoor van het portaal, waar indien nodig kopers kunnen worden geraadpleegd door native speakers en competente vastgoedprofessionals.

Elke website geeft beschrijvingen van uw onroerend goed in de moedertaal van de gebruikers, wat een belangrijke factor is voor potentiële kopers. De websites worden voortdurend gevuld met unieke en waardevolle inhoud, zoals informatie over de aankoopregels, mogelijke moeilijkheden, belastingen in de interesseregio of educatief materiaal dat de voordelen en voordelen beschrijft van de regio waar het onroerend goed zich bevindt.

We nodigen alle geïnteresseerden uit om met ons samen te werken!

~ Neem contact op ~